Bröllop fyllt av värme, musik och glada skratt.

Bröllop_2G5A0277EllenSimon.jpg

När Ellen och Simon gifte sig visade sig den svenska sommaren från sin absolut bästa sida. Naturen visar upp all sin prakt och termometern visade på 30 grader.

Vi fotograferade porträttbildern vid Brahehus, denna gamla borg med enastående utsikt, samt vid vackra Landsjön.

Vigseln hölls i Svarttorp Kyrka och den fylldes av härlig svängig musik. Därefter fortsatte festen på Grosseriet med fåren som åskådare.

Så glad att jag fick vara med på Ellen och Simons dag!

HÄR kan du njuta av bilderna från bröllopet.

Bröllop_2G5A0234EllenSimon.jpg
Bröllop_2G5A0795EllenSimon.jpg

Drömbröllop i Spanien

bröllopsfotograf_jönköping_2G5A5426.jpg

I oktober förra året fick jag vara med på det mest fantastiska bröllopet i Altea, Spanien. Det var Loredana och gifte sig där. Ett litet med oj så vackert bröllop. Gästerna kom från många olika länder och gjorde det hela än mer spännande. Brudparet bor i Sverige men Loredana kommer från Rumänien. De valde att gifta sig i Spanien inte bar på grund av varmare klimat utan även för att gästerna skulle få resa “lika långt”.

De tog hjälp av Weddingdesigner Paloma Cruz Eventos. Hon gjorde ett fantastiskt jobb, och location gör såå mycket för hela känslan. Jag är så glad att jag fick vara med och jag kan verkligen rekommendera alla att gifta sig utomlands.

HÄR kan ni se en hel drös med bilder från bröllopet.

bröllopsfotograf_jönköping_2G5A6512.jpg

Kärlek bland ruiner och äppelträd

Jag gör ju alltid en provfotografering eller "preshoot" med mina brudpar. Det är såå bra! Vi lär känna varandra, brudparet får känna hur det är att vara framför kameran och lär sig lite posering.

Alla tycker det är jättebra att få testa och dessutom får de ju lite fina bilder de kan använda i sammanhang då de inte vill ha bröllopsbilder. När de sedan ska fotograferas på den stora dagen är de mycket mer bekväma och vet hur de ska göra. De har ju även fått se bilderna och vet att de blir fina på bild.

Här har jag fotograferat Ellen och Simon som ska gifta sig senare i sommar. Så härliga och fina. Vi valde två olika platser. Ruinen Brahehus för att få sten som omgivning och en gammal äppelträdsodling för att få det gröna. Alltid bra med olika omgivningar tycker jag. Längtar till deras bröllopsdag!

 

2G5A0064.jpg
5.jpg
6.jpg
4.jpg
1.jpg
2G5A9924.jpg
2G5A0054.jpg
2.jpg
2G5A9907.jpg

Hemma hos Allan

Vi har ju en dagsljusstudio i centrala Jönköping. Men ibland är det så kul att få komma hem till en familj och fotografera familjen där. Där barnen känner sig hemma. Tänk vilken dubbel lycka. Att både få familjen och sitt hem dokumenterat för framtiden. 

Här har jag varit hemma hos Anna och Emil och deras lille Allan. Och vilket hem dom har! De har renoverat hela huset och gjort det såå fint.

2G5A9765JonssonSV.jpg
2G5A9790Jonsson.jpg
2G5A9795JonssonSV.jpg
2G5A9759Jonsson.jpg
2G5A9696Jonsson.jpg
3.jpg
2.jpg
2G5A9855JonssonSV.jpg
5.jpg
2G5A9913Jonsson.jpg
2G5A9624Jonsson.jpg
2G5A9750Jonsson.jpg
2G5A9732Jonsson.jpg
4.jpg
2G5A0030Jonsson.jpg
2G5A0018Jonsson.jpg
2G5A0032Jonsson.jpg
2G5A0037Jonsson.jpg
1.jpg

Jenny & Maximilian

Brollop-JennyMax.JPG

Jönköping

Jenny och Maximilian bor i Göteborg men ville gifta sig i Jönköping. Max är från Tyskland men Jenny har sina rötter i Jönköping. De hade tänkt på några platser där de vill bli fotograferade men de funkade inte så bra så mitt förslag blev Axamo utanför Jönköping. Vacker allé, en liten sjö och mogna sädesfält. Allt på en plats.

Vigseln skedde i pampiga Sofia Kyrkan i centrala Jönköping. Jennys smittande leende är något jag kommer minnas från den här dagen.

Se fler bilder från Jenny och Maximilians bröllop HÄR!

IMG_1355JennyMax.JPG

Linda & Martin

Bröllop-LindaMartin.jpg

Vetlanda

På nationaldagen fick jag vara med på ett fantastiskt fint bröllop. Det var Martin och Linda som gifte sig i Näsby Kyrka utanför Vetlanda. Naturen var som allra vackrast och solen sken och värmde. Det var ganska blåsigt vid sjön men då får man göra det bästa av situationen.

Brudparet gjorde sig i ordning på en salong i Vetlanda och festen hölls på Östanå Värdshus utanför Vetlanda. Tack för att jag fick vara med på er dag!

Se fler bröllopsbilder från Linda och Martins dag HÄR!

 

 

Bröllop-IMG_5795LindaMartin.jpg