Kärlek bland ruiner och äppelträd

Jag gör ju alltid en provfotografering eller "preshoot" med mina brudpar. Det är såå bra! Vi lär känna varandra, brudparet får känna hur det är att vara framför kameran och lär sig lite posering.

Alla tycker det är jättebra att få testa och dessutom får de ju lite fina bilder de kan använda i sammanhang då de inte vill ha bröllopsbilder. När de sedan ska fotograferas på den stora dagen är de mycket mer bekväma och vet hur de ska göra. De har ju även fått se bilderna och vet att de blir fina på bild.

Här har jag fotograferat Ellen och Simon som ska gifta sig senare i sommar. Så härliga och fina. Vi valde två olika platser. Ruinen Brahehus för att få sten som omgivning och en gammal äppelträdsodling för att få det gröna. Alltid bra med olika omgivningar tycker jag. Längtar till deras bröllopsdag!

 

2G5A0064.jpg
5.jpg
6.jpg
4.jpg
1.jpg
2G5A9924.jpg
2G5A0054.jpg
2.jpg
2G5A9907.jpg

Jenny & Maximilian

Brollop-JennyMax.JPG

Jönköping

Jenny och Maximilian bor i Göteborg men ville gifta sig i Jönköping. Max är från Tyskland men Jenny har sina rötter i Jönköping. De hade tänkt på några platser där de vill bli fotograferade men de funkade inte så bra så mitt förslag blev Axamo utanför Jönköping. Vacker allé, en liten sjö och mogna sädesfält. Allt på en plats.

Vigseln skedde i pampiga Sofia Kyrkan i centrala Jönköping. Jennys smittande leende är något jag kommer minnas från den här dagen.

Se fler bilder från Jenny och Maximilians bröllop HÄR!

IMG_1355JennyMax.JPG

Linda & Martin

Bröllop-LindaMartin.jpg

Vetlanda

På nationaldagen fick jag vara med på ett fantastiskt fint bröllop. Det var Martin och Linda som gifte sig i Näsby Kyrka utanför Vetlanda. Naturen var som allra vackrast och solen sken och värmde. Det var ganska blåsigt vid sjön men då får man göra det bästa av situationen.

Brudparet gjorde sig i ordning på en salong i Vetlanda och festen hölls på Östanå Värdshus utanför Vetlanda. Tack för att jag fick vara med på er dag!

Se fler bröllopsbilder från Linda och Martins dag HÄR!

 

 

Bröllop-IMG_5795LindaMartin.jpg

Cajsa & Christian

_MG_5973CajsaochChristian.jpg
 

Göteborg

En sommardag i juli gifte sig Cajsa och Christian i Göteborg. Cajsa fick makeup och hår fixat så fint på en salong i centrala Göteborg. Regnet öste ner nästan hela tiden vi var där. Men när det var dags för porträttfotografering lättade det och vi kunde gå runt i Botaniska Trädgården. Växterna stod i full blom och det var så vackert. 

Efter porträttfotograferingen tog vi oss till Örgryte Gamla Kyrka för vigseln. Otroligt vackert där också. Litet och personligt. Därefter kunde gästerna promenera den lilla biten till Villa Odinslund där festen hölls sent in på småtimmarna.

Se fler bilder från Cajsa och Christians bröllop HÄR!

_MG_5698CajsaochChristian.jpg